The Ol Joining Forum Issue



  • Hello Mods,

    I have referenced the other posts here, since I'm having the same issue.

    Internal Error.
    Oops! Looks like something went wrong!

    /auth/eveseat/callback

    Failed to parse user profile

    I have checked my EVE API, and all looks well. I didn't disable them and I have created new ones trying to get my login to work, with no luck.

    I also tried clearing cookies and using my email, with no joy.

    Anyway, if anyone can check if there is another problem, I will work to fix it.

    Thanks!
    Hamwicha



  • I will look into this this evening when I log in. Meanwhile, log out of SeAT and out of the forums. Log back into SeAT using your username, NOT email, then try here again. If it is less than 24 hours since you joined, the issue may be related to syncing with CCP’s API cache which occurs once daily. Nothing to do then but wait.



  • Thanks Mynxee,

    Logout didn't look to work, and it's been four days since I joined but I did create a new API (but a few days ago) in an attempt to try and fix this.



  • Please check your email for more information.



  • Internal Error.
    Oops! Looks like something went wrong!

    /auth/eveseat/callback

    Failed to parse user profile

    I have had the same issue the last 3 days thanks.



  • really need to put everything before I hit submit. In game tgos can send me in game email if you don't have access to my email address.


 

Looks like your connection to EVE-Scout Forums was lost, please wait while we try to reconnect.